Ei sunt cei mai căutați lugojeni. Ce au făcut cei patru de au pus pe jar Poliția Română

1592

Poliția Română și-a actualizat lista celor mai căutate persoane. Printre indivizii care sunt căutați și cu ajutorul INTERPOL se află nu mai puțin de patru lugojeni.

Gheorghe Vasile Laurențiu este născut la Bocșa în județul Caraș-Severin, dar domiciliat în Lugoj, pe 08 aprilie 1975. Înăltime 1,75 m, greutate 70 kg, păr castaniu tuns foarte scurt, corpolență atletică, față ovală, frunte lată,  ochi caprui, urechile mijlocii, buze subțiri. Semne particulare: pe femurul piciorului drept are două cicatrici post operatorii, un tatuaj pe brațul stâng, reprezentând un craniu uman, iar pe omoplați are tatuat un cerc, în interiorul acestuia avand un tatuaj ce reprezintă ”Steaua lui David”. Motiv urmarire:   persoană plecată voluntar de la domiciliul său din data de 17.03.1999, cu intenția de a se angaja pe un vas pescăresc în Turcia.

Fapta :  disparitie în imprejurări suspecte

Observatii: Persoana în cauză a plecat de la domiciliu său din Lugoj în data de 17.03.1999. Ulterior, în data de 21.03.1999, acesta și-a contactat telefonic mama, spunandu-i ca se află în Turcia, în localitatea Istanbul.

Totodată, în cadrul aceleiași convorbiri telefonice, persoana dispărută i-a solicitat mamei sale să-i comunice adresa unei familii din Lugoj, familie ce se afla în acel moment în Turcia în localitatea Adana. După ce i s-au furnizat informatiile solicitate, convorbirea s-a  întrerupt brusc, din acel moment familia nu a mai aflat nimic despre acesta.

LUPU FLORIN MARIUS

Nascut în: București, Data nașterii: 12-06-1985, Cetățenie: Română

Domiciliat în: Lugoj, jud. Timiș.

Motivul: MANDAT DE EXECUTARE A PEDEPSEI CU ÎNCHISOAREA

Fapta: Infracțiuni la regimul stupefiantelor

Semnalmente :Nu se cunosc

Condamnat la 8 ani închisoare pentru infracțiuni la regimul stupefiantelor. Susnumitul se sustrage executării pedepsei. Din informațiile pe care le deținem cel în cauză se află în Elvetia.

ROSETI PAVEL

Nascut în: LUGOJ, JUD. TIMIȘ

Data nașterii: 18-04-1973

Cetațenie: ROMÂNĂ

Domiciliat în: LUGOJ, JUD. TIMIȘ

Motivul: MANDAT DE EXECUTARE A PEDEPSEI CU ÎNCHISOAREA

Fapta: Infracțiuni la regimul stupefiantelor

Condamnat la 11 ani de închisoare pentru că a vândut în mod repetat aproximativ 1kg de heroină pentru care a primit 20.000 de dolari

 

FRATUTESCU LAURENTIU CRISTIAN

Nascut în: LUGOJ, JUD. TIMIȘ

Data nașterii: 02-07-1980

Cetățenie: ROMÂNĂ

Domiciliat în: LUGOJ, JUD. TIMIȘ

Motivul: MANDAT DE EXECUTARE A PEDEPSEI CU ÎNCHISOAREA

Fapta: Infracțiuni la regimul stupefiantelor

Condamnat la 10 ani de închisoare deoarece în iunie 2000 a cumpărat și revândut mai multor persoane 50 grame de heroină.

sursă: lugojinfo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ