Egali în derby-ul Ligii I la futsal

101

Informatica Timișoara a tras linie evoluțiilor din acest an cu o remiză pe terenul campioanei City’us Târgu Mureș, 1-1. Asta le aduce violeților locul trei în Liga 1 de futsal înaintea vacanței de iarnă.

Reeditarea finalei ultimului campionat s-a desfășurat miercuri la Târgu Mureș. Campioana City’us și vicecampioana Informatica Timișoara au încheiat indecis meciul restanță din turul Ligii I. Un 1-1 valoros pentru violeții ce urcă în premieră pe ultima treaptă a podiumului.

Bănățenii au condus cu 1-0 din debutul părții secunde grație golului marcat de antrenorul-jucător Robert Lupu în minutul 26. Gazdele au reușit egalarea în minutul 31 prin Kusmodi. În cazul unei victorii Timișoara ar fi încheiat anul pe primul loc al clasamentului.

City’us: Molina – Duque, Mimi Stoica, Kusmodi, Covaci. Au mai evoluat: Csala, Țipău, Csoma Alpar.

Informatica: Koivumaki – Alcantara, Rakic, Valadares, Oliveira. Au mai evoluat: Ilaș, Lupu.

Informatica adună 30 de puncte și urcă pe locul 3 la egalitate cu Autobergamo Deva (locul 2) și cu unul mai puțin decât liderul United Galați. Liga I se reia în 21 ianuarie cu etapa a 16-a, una în care Informatica merge pe terenului lui Spicom Sfântu Gheorghe.

 

LĂSAȚI UN MESAJ