EFECTUL BIG BROTHER! Timişoreni surprinşi de camerele video în timp ce abandonau gunoaie prin oraş! Amenzile sunt cuprinse între 500 şi 2.500 de lei

274

Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Protecţia Mediului au continuat în aceste zile verificările privind respectarea legislaţiei referitoare la păstrarea curăţeniei pe raza municipiului Timişoara.

În urma acestor verificări au fost depistate şi sancţionate alte două persoane care au fost surprinse de camerele video abandonând deşeuri în oraş, pe domeniul public.

Astfel, un bărbat care a abandonat deşeuri textile pe spaţiul verde de pe str. Rusu Şirianu şi o femeie care a abandonat deşeuri rezultate din curăţenia făcută într-un magazin alimentar de pe str. Dacilor au fost sancţionaţi conform HCL 371/2007 modificata.

“Până acum, de la demararea campaniei de depistare a persoanelor care contribuie la formarea de rampe clandestine de deşeuri prin abandonarea de resturi, campanie realizată cu sprijinul echipamentelor video amplasate în diferite locaţii, 15 persoane au fost depistate şi sancţionate de poliţiştii locali”, ne-a comunicat Daniela Seracin, purtatorul de cuvânt de la Direcţia Poliţie Locală Timişoara, atrăgând atenţia că deşeurile se depozitează doar în locuri special amenajate, în caz contrat cei surprinşi în această situaţie riscă sancţiuni de la 500 la 2.500 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ