Efectele vremii severe. Mai mulți arbori au ajuns pe șoselele din vest. Video

192
Vântul puternic a început să cauzeze probleme autorităților din vestul țării. Mai mulți arbori au fost doborâți de rafale și au ajuns pe drumurile naționale. Angajații de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara au ieșit pe teren dis de dimineață, miercuri.
Nici nu se luminase de ziuă când drumarii au început să intervină pentru a elibera șoselele de trunchurile și crengile căzute pe drum. Arbori au căzut pe DN 79A,, în zona localității Chisineu Criș, în județul Arad, pe DN 67D, în Baile Herculane, județul Caraș-Severin, și pe DN 76, lângă localitatea Târnava de Criș, județul Hunedoara.
Meteorologii au emis o avertizare Cod portocaliu de vânt puternic pentru şase judeţe din sud-vestul ţării, valabilă miercuri, 24 octombrie, între orele 12:00 şi 19:00. Conform prognozei Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), Codul portocaliu este valabil în intervalul menţionat, în judeţele Caraş-Severin, Mehedinţi, Dolj, Olt, Teleorman şi Giurgiu, unde vântul va avea intensificări susţinute, cu rafale în general de 80 – 90 km/h.

 

Drumarii de la SDN Orșova, SDN Deva și SDN Arad au intervenit, de la primele ore ale dimineții, pentru îndepărtarea de pe carosabil a arborilor doborâți de vântul puternic.

Publicată de DRDP Timişoara pe Miercuri, 24 Octombrie 2018

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.