Efectele vântului puternic se văd deja în vestul țării. Copaci dărâmați, mașini avariate și trafic îngreunat FOTO

1143
Vântul puternic pune primele probleme autorităților din vestul țării. La Arad, un brad a fost doborât de rafale și a fost nevoie de intervenția pompierilor.
Copacul a căzut peste o mașină, la intrarea de pe Calea Romanilor pe strada Moților din oraș. Pompierii au tăiat bradul și au degajat strada.
Și în Timișoara vântul a doborât un copac pe strada Constantin cel Mare.
Tot în Timișoara, în zona Fabricii de zahăr, un copac a fost doborât de vântul puternic. Arborele a avariat un TIR. Circulația în zonă este afectată. Din imaginile surprinse de un trecător se vede că circulația se desfășoară pe un singur sens de mers.
Vă amintim că toată regiunea de vest este sub atenționare cod galben de vreme rea și vânt puternic până joi, la ora 10:00.

UPDATE. Cinci intervenții ale pompierilor, din cauza vântului, în Timișoara

”În cursul zile de astăzi, din cauza condițiilor meteo nefavorabile ISU Timiș a fost solicitat să intervină la un număr de 5 evenimente, în vederea degajării de arbori căzuți pe autovehicule”, a transmis ISU Banat.
Toate cazurile au avut loc la Timișoara, pe străzile: Petre Olariu, Matei Basarab, Fructelor, Constantin cel Mare și Polonă.

LĂSAȚI UN MESAJ