8.1 C
Timișoara
sâmbătă 13 aprilie 2024

Efectele unui incendiu de vegetație au fost limitate prin implicarea jandarmilor VIDEO

Jandarmii din cadrul Detașamentului 6 Jandarmi Lugoj al Inspectoratului de Jandarmi Județean „General Moise Groza” Timiș, s-au implicat în limitarea pagubelor produse de un incendiu de vegetație densă (papură) în imediata apropiere a cartierului colonia Mondialul Bocșei din municipiul Lugoj.

Echipajul de intervenție fiind în apropiere s-a autosesizat când au observat fumul degajat. La fața locului au asigurat măsurile de ordine până la sosirea echipajelor de pompieri și au procedat la dirijarea circulației, focul punând în pericol participanții la trafic din cauza vâlvătăilor puternice și a fumului dens care obtura vizibilitatea.

După încheierea evenimentului, echipajul de intervenție a revenit pe itinerariul de patrulare cu satisfacția că astăzi, pe lângă misiunile ordinare, au fost de ajutor într-un moment de foc.

Vă reamintim că sunt interzise arderea miriștilor și a resturilor vegetale pe terenul arabil, a vegetației de pe terenurile necultivate, precum și a deșeurilor de orice tip. Prin respectarea acestor bune condiții de mediu contribuim la păstrarea unui ecosistem stabil și benefic sănătății omului.

Jandarmeria Timiș, cu siguranță, pentru fiecare!

Alte subiecte :

Când vom putea circula de la Timișoara la Arad cu peste 120 de kilometri la oră

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunță că a fost emisă autorizația de construire pentru lucrările pe cei 48,08 kilometri, între Ronaţ Triaj şi Arad, dar...

Se reia circulația tramvaiului 6

Din 22 aprilie timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega...

Citește și :