Educatoarea din Timiș înregistrată în timp ce urla la copii și-a dat demisia

390

Părinții micuților de la grădinița din satul Iohanisfeld au învins. Educatoarea care a fost înregistrată pe ascuns în timp ce urla la copii și îi jignea și-a dat demisia, în această dimineață. Prin urmare, cercetarea disciplinară va fi suspendată.

Doamna educatoare de la Grădiniţa cu Program Normal Iohanisfeld a venit de dimineaţă (luni – n.r.) în unitatea de învăţământ şi a completat o cerere prin care demisionează de pe postul pe care îl ocupă în prezent. Este posibil ca doamna educatoare să fi fost extrem de conştientă de ceea ce s-a întâmplat în cursul săptămânii trecute, de actul dumneaei în relaţia dintre cadrul didactic şi elev şi să fi ajuns la concluzia că este un bine pentru toată lumea”, a declarat Aura Danielescu, inspectorul școlar general al județului Timiș.

Vă reamintim că, săptămâna trecută, educatoarea din satul Iohanisfeld a fost suspendată din activitate, după ce o mămică a sesizat Inspectoratul Școlar Timiș că aceasta strigă la copii și îi jignește. Mămica a avut drept dovadă și o înregistrare audio pe care se aude cum educatoarea le spune micuților că sunt ciobani sau analfabeți.

LĂSAȚI UN MESAJ