Ediția de vară a Salonului Industriei Ușoare Timișoara la start-VIDEO

4224

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează, începând de astăzi și până duminică, 29 mai 2016, la Centrul Regional de Afaceri al CCIA, cea de-a 28-a ediție a Salonului Industriei Ușoare, manifestare care conturează noile tendințe în modă prin cele mai frumoase colecții de sezon. Timp de patru zile, cei peste 60 expozanți din întreaga țară oferă publicului larg, la prețuri accesibile de producător, o gamă variată de articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, marochinărie, articole de lenjerie dar și accesorii, bijuterii, cosmetice sau produse naturiste.

Deși majoritatea expozanţilor sunt producători români, Salonul se bucură și de prezența unui stand din Serbia, zona Zrenjanin și Kikinda, care reunește 5 firme din domeniul textil: atelier de ţesături unicat realizate cu tehnică tradiţională la război de lemn; producător de îmbrăcăminte unicat cu motive lucrate manual, ţesute sau pictate; atelier de pălării; producător de papioane; fabrică de ciorapi. În stand, sunt prezenți și reprezentanți ai Camerei Regionale Economice Zrenjanin și ai Asociației Generale a Investitorilor din Zrenjanin.

Pentru a răspunde dorinței de divertisment a publicului, în spaţiul exterior al Centrului Regional de Afaceri, este organizat un Târg cu produse tradiţionale: dulciuri de casă, articole de artizanat, miere de albine cât și un spațiu de joacă pentru copii. Una din surprizele ediției este Tombola vizitatorului al cărui unic premiu este o excursie de 2 zile pe Transalpina în cadrul Programului ”IUBEŞTE ROMÂNIA TA”. De asemenea, partenerul principal al evenimentului – Selgros Cash&Carry – va întâmpina publicul larg cu multe surprize.

Salonul Industriei Uşoare își așteaptă vizitatorii de miercuri până sâmbătă între orele 10,00–20,00, iar duminică între orele 10,00 – 18,00. Intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ