Ediția de toamnă-iarnă a Salonului Industriei Ușoare ,,geme” de marfă pentru oricine. Foto-Video

551

De mulți ani, timisorenii știu cand vine iarna. Au un barometru foarte exact. Se uită în jur și dacă văd frunze galbene și afișe cu ,,Salonul Industriei Ușoare”, eveniment organizat de Camera de Comerț Industrie și Agricultură, știu că nu mai e mult și se strică vremea. Vine sezonul rece.

Nici acum nu este altfel. La Centrul de Afaceri de pe bulevardul Eroilor de la Tisa este forfotă mare de public curios. Oricine vrea să-și înnoiască garderoba cu veșminte groase de toamnă sau iarnă poate să o facă aici.

Se găsesc toate produsele posibile. Haine de toată ziua, dar și din cele mai elegante. Ținute sport alături de încălțăminte de tot felul. Dar sigur că predomină ghetele căptușite și cizmele de vreme rece. Doar zăpada lipsește pentru a inaugura noile încălțări. Lenjerie de corp, dar și de pat, șosete ori ciorapi eleganți atrag atenția pe rafturi. Bijuterii pe toate gusturile. Blănuri sofisticate și haine de stofă sau piele pentru dame și bărbați. Cam asta poate alege orice client chiar și dintre cei mai mofturoși. Nici măcar prețurile nu sunt prea mari. Pe lângă acestea se mai găsesc cel puțin încă o mie de alte produse ce trebuie cercetate și pipăite la fața locului.

Dacă la începuturi salonul se adresa producătorilor din zona de vest, acum vin comercianți și producători din toată țara. Sunt firme tradiționale ce apar cu produsele lor din Moldova. Chiar și din Constanța sunt doritori să vină la noi la expoziție.

Doamna Aurora Culea, organizatorul manifestarii, ne asigură că este una din cele mai reușite ediții. Nu a rămas nici un loc cât de mic nefolosit în sala de expunere.

În perioada 22 – 26 noiembrie 2017, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr 22, cea de-a 34–a ediție a Salonului Industriei Ușoare, cea mai mare expoziție de vestimentație și accesorii din vestul țării.

Notorietatea de care se bucură această manifestare este conferită de publicul timișorean vizitator care a găsit ceea ce caută: calitate, diversitate și prețuri corecte, acceptabile pentru toate categoriile de cumpărători.

Pe parcursul celor cinci zile, peste 60 de expozanți din întreaga țară, producători și comercianți, vor expune spre vânzare o gamă largă de produse de sezon: îmbrăcăminte, lenjerie de corp, încălțăminte, articole de marochinărie, pielărie, blănărie, articole pentru copii. Nu vor lipsi nici produsele cosmetice şi naturiste, parfumuri, bijuterii din aur şi argint, gablonţuri.

Ca un condiment bine gustat și apreciat la toate manifestările expoziționale, vizitatorii vor găsi la exterior un târg de produse tradiționale cu dulciuri de casă, produse apicole, colaci, mezeluri, conserve de casă, altele.

Expoziția s-a deschis pentru public miercuri, 22 noiembrie 2017, la ora 10.00.
Programul de vizitare este de miercuri până sâmbătă, între orele 10.00 – 20.00, iar duminică, între orele 10.00 – 18.00 .
Intrarea este liberă, doar marfa achiziționată și negociată trebuie plătită!

(P)

LĂSAȚI UN MESAJ