„E îndrăgostită de tatăl ei”, mărturiseste mama fetiţei care şi-a înjunghiat bunica

5854

Apar detalii şocante în cazul fetiţei de 13 ani care şi-a înjunghiat bunica iar apoi a fugit de acasă. Mama acesteia susţine, într-un interviu la Antena 1, că fetiţa ar fi îndrăgostită de tatăl ei.

„Există un dosar, la Poliţie, pe penal, în care el (n.r – tatăl fetei) este acuzat de relaţie cu Abigail. Au fost probe, am avut martori şi avem, şi pentru faptul că el a întreţinut relaţie cu Abigail”, susţine mama, într-o declaraţie redată de Observator.tv, pretinzând că adolescenta i-a confirmat, în trecut, că ar fi avut o relaţie intimă cu tatăl ei, lucru pe care l-a retractat ulterior. „Chiar şi Abigail mi-a confirmat asta, mai demult, dar apoi şi-a revocat cuvintele, că nu este adevărat. Dar, atitudinea ei, comportamentul ei, dragul de a-i lua apărarea foarte mult şi sacrificiul. Ceea ce face ea pentru el face doar o persoană care este foarte îndrăgostită de cel pentru care face toate astea”, a mai susţinut femeia în faţa camerelor de filmat.

Mama fetei speră ca acest dosar să se soluţioneze cât mai repede, afirmând că fostul ei soţ, pe care îl numeşte Cosmin, ar fi ameninţat martori în acest dosar.

„Sper ca acest dosar să se soluţioneze cât mai repede, este de destul de mult timp pe rol şi să iasă la iveală tot adevărul care a fost ascuns până acum. Sper ca cei care au văzut să spună ce au văzut, deşi au fost manipulaţi de Cosmin. Chiar au fost ameninţaţi că vor primi bătaie. Asta e ceea ce a schimbat-o pe Abigail, din cauza asta s-a îndepărtat de mine şi de familia noastră, ca să fie aproape de el mai mult”, a mai spus tânăra.

Aceasta le-a mai povestit jurnaliştilor că a rămas însărcinată la 17 ani şi că a crescut-o pe Abigail împreună cu părinţii ei. Este studentă, nu este angajată, ci face curăţenie prin apartamentele vecinilor pentru a avea un venit.

Ea, mama ei şi Abigail locuiau în acelaşi apartament. Bunicul lui Abigail este plecat in Italia, el fiind cel care susţine financiar familia, mai scrie observator.tv.

Bordas Abigail şi-a înjunghiat bunica în cursul zilei de miercuri, iar de atunci este negăsit. Cu toate că fapta ei este gravă, nu va răspunde penal pentru ea.

Se pare că aceasta a reacţionat violent fiindcă nu a fost lăsată să-şi vadă tatăl. Bărbatul ar fi părăsit-o pe mama fetei când aceasta era gravidă şi a avut proces cu femeia, care a solicitat instanţei să emită ordin de restricţie. Ulterior, tot femeia l-a dat în judecată ca să fie obligat să-şi exercite drepturile părinteşti. Miercuri seară, adolescenta a vrut să iasă din casă ca să-i facă o vizită tatălui său, iar pentru că bunica a refuzat-o, a împins-o şi a trântit-o de pământ, iar apoi a înjunghiat-o de mai multe ori în spate.

Sursă: ebihoreanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ