După puncte în etapa secundă a Ligii a 2-a

51

Week-end plin cu fotbal de Liga a 2-a pentru tot mai puținii druckeri bănățeni. Ripensia, ASU și ACS sunt în căutare de puncte în startul acestui campionat

Etapa secundă a Ligii a 2-a aduce meciuri la fel de dificile pentru teamurile timișorene. Ripensia și ASU Politehnica au jocuri externe, în timp ce fost prim-divizionară ACS Poli intră în premieră pe Dan Păltinișanu după scandalul cu evacuarea…

Singura învingătoare din runda inaugurală evoluează din nou în deplasare; Ripensia merge la Oradea pentru duelul cu Luceafărul. Trupa condusă de Ciprian Urican își dorește un nou rezultat pozitiv în fața unei formații cu orgoliul rănit după startul modest, 0-4: ”Vrem să repetăm evoluția de la Brăila”. Va lipsi și de această dată vedeta Gueye Mansour, încă nerefăcut complet. Jocul e programat la Sânmartin, sâmbătă, de la ora 11.

ASU are parte de prima deplasare și nu va fi deloc una ușoară. Poliștii merge în Valea Jiului pentru Energeticianul/Șirineasa, liderul clasamentului după prima rundă. Relocați la Petroșani după promovare, hunedorenii și-au arătat pofta ofensivă în runda inaugurală marcând patru goluri. Asta nu îi sperie pe timișoreni: ”Avem șansa noastră și o vom juca. Cunoaștem bine echipa lor și știm la ce să ne așteptăm”, spune antrenorul Cosmin Petruescu. Partida de pe arena Jiul e programată sâmbătă, ora 11.

Runda se încheie pentru timișoreni duminică, ora 13, cu jocul dintre ACS Poli și Dacia Unirea Brăila de pe Dan Păltinișanu. Meciul vine după o săptămână grea pentru echipa lui Ionel Ganea: eșecul drastic de la Constanța și solicitarea de a intra în insolvență a clubului reprezintă motive suficiente să destabilizeze vestiarul.

LĂSAȚI UN MESAJ