După o ceartă cu iubita, un student beat s-a răzbunat pe mobilierul din parc, până l-au calmat jandarmii

77

„Supărat pe viaţă” din cauza neînţelegerilor cu iubita sa, un tânăr student a hotărât că trebuie să îşi descarce nervii pe mobilierul urban dintr-un parc din Timişoara.

În cursul nopţii de 16/17 februarie, aflându-se în dispozitivul de ordine publică în zona Bd Vasile Pîrvan din municipiul Timişoara, au auzit o bufnitură metalică în parcul Corneliu Coposu. Traversând strada, patrula de jandarmi din cadrul Grupării de jandarmi Mobile Timişoara, l-a depistat pe V.O.I., în vârstă de 28 de ani, student care lovea cu picioarele, mobilierul din parc.

Pe fondul consumului de alcool şi a neînţelegerilor avute cu iubita sa, acesta a distrus o bancă, un coş de gunoi şi un indicator rutier, aflate în zonă.

Tânărul a recunoscut că a distrus toate piesele de mobilier, după ce a consumat mai multe beri. Ca urmare, acesta a fost amendat pentru consum de băuturi alcoolice în locuri publice, pe numele acestuia fiind întocmite actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere, dosar care va fi predat Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara pentru continuarea cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ