Dumbrăvița atacă al cincilea titlu în Superligă

76

ACS Dumbrăvița se află în fața unui nou titlu de campioană a României la tenis de masă. Vineri începe finala Superligii contra echipei Farul Constanța.

Campioana ultimelor patru sezoane ale Superligii feminine de tenis de masă forțează câștigarea a încă unui titlu. ACS Dumbrăvița este marea favorită a ultimului act ce se desfășoară tur-retur în compania celor de la Farul Constanța. Timișencele au terminat pe prima poziție sezonul regular și au de partea lor avantajul moral dar și cel al terenului propriu la meciul retur.

Fetele conduse de Nicoleta Huszar au câștigat ambele meciuri cu dobrogencele din acest campionat; la fel s-a petrecut și cu dubla din semifinalele sezonului trecut. Acest meci este practic o reeditare a finalei din 2015 când Dumbrăvița a învins-o pe Farul.

”Sper să facem un meci bun, fetele să fie în cea mai bună formă. Să arătăm că nu întâmplător am câștigat patru titluri. Trebuie să abordăm cu foarte mare atenție acest meci”, a declarat antrenoarea dumbrăvițencelor, Nicoleta Huszar.

Finala începe în 1 iunie, la Constanța; în timp ce câștigătoarea se decide în returului de la Pădurea Verde, din 15 iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.