Duelul „suferinţei”. ACS Poli – CS Baloteşti, mâine, pe „Electrica”

189

ACS Poli şi CS Baloteşti stau mâine, faţă în faţă, într-un duel al echipelor clasate pe locurile 18 şi 19 în liga secundă. Bănăţenii ţintesc victoria care i-ar apropia la patru „lungimi” de adversara jocului de pe „Electrica”.

Punctul scos pe terenul liderului din Snagov a lăsat urme în lotul timişorenilor. Codrea este suspendat, după eliminarea din jocul precedent, în vreme ce Rogoveanu va sta departe de teren o perioadă mai lungă. Mijlocaşul sosit în iarnă de la Chindia a suferit o fractură la metatarsiene.

„Rogoveanu, probabil, nu va mai juca până la sfârşitul campionatului. Mai e şi Bilia, care are glezna umflată, încercăm să mai recuperăm din jucători. Paramatti trebuie să facă nişte analize, atât pentru lovitura la cap, cât şi cea de la coaste”, a detaliat Valeriu Răchită, managerul general al timişorenilor.

Răchită şi-a studiat adversarul, care în runda precedentă a pierdut, pe teren propriu, 0-2, cu Ripensia. Tehnicianul admite că iflovenii l-au… bulversat în unele momente, însă este conştient că partida de pe „Electrica” este una extrem de importantă.

„Cu Ripensia, a folosit trei sisteme de joc în 90 de minute. Au început cu cinci fundaşi, au continuat cu patru şi au încheiat cu trei… probabil că au un lot foarte valoros dacă şi-au permis ca pe cei mai buni trei jucători, Predescu, Vasile Mihai şi Niculae, să-i ţină rezerve la meciul cu Ripensia, înseamnă că stau bine. Noi trebuie să ne aplecăm însă asupra noastră, să găsim un prim 11 care să câştige acest joc de şase puncte”, a continuat Răchită.

ACS Poli – CS Baloteşti se joacă, mâine, de la ora 11.00

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.