Duel tare în play-off, Potaissa Turda – Politehnica

94

Handbaliștii timișoreni au pierdut meciul ultimei runde a Ligii Naționale și au coborât un loc în clasament. Pentru Politehnica asta înseamnă schimbare adversarului din play-off, numele acestui fiind Potaissa Turda.

Punct final în sezonul regulat al Ligii Naționale de handbal masculin, ultima etapă din week-end prilejuind meciuri importante doar pentru configurația play-offului. Politehnica a pierdut în deplasarea la Suceava, 27-30, și a căzut de pe locul 6 pe care îl ocupase în ultimele 10 etape. Elevii lui Pero Milosevic au încheiat prima fază a campionatului pe poziția a șaptea. Studenții vor avea parte de confruntare extrem de dificilă în sferturile de finală ale campionatului, cu Potaissa Turda.

Play-offul începe peste câteva zile, în 5 aprilie. Primul duel va avea loc la Turda și, spre nemulțumirea staff-ului, nu este televizat. Meciul doi se va desfășura la sfârșitul săptămânii în Timișoara. Decisivul, dacă mai este cazul, e programat tot în județul Cluj.

Celelalte sferturi de finală sunt: Dinamo București – Dunarea Călărași, CSM București – HC Vaslui și HC Odorhei – Dobrogea Sud; se desfășoară de asemenea după sistemul cel mai bun din trei jocuri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ