Dublă tragedie. Un medic și-a pus capăt zilelor, la două luni după ce soția sa făcuse același lucru

195

Tragedie greu de înțeles într-o familie din Livezeni, județul Mureș. Un medic de 44 de ani, conferențiar universitar, și-a pus capăt zilelor, la două luni după ce și soția sa, judecătoare, a recurs la același gest extrem.

Bărbatul nu a putut trece peste pierderea suferită, spun apropiații familiei. A lăsat orfan un copil de trei ani. Fiul s[u mai mare, dintr-o căsătorie anterioară, este cel care a alertat aseară poliția. Întreagă comunitate este șocată de tot ce s-a întâmplat.

Băiatul de 19 ani, student la Academia Militară, și-a făcut griji când tatăl i-a dat un mesaj în care își anunța intenția de a se sinucide. Anunțați de urgență, dispecerii de la 112 au trimis la locuința medicului mai mulți jandarmi, pompieri și polițiști. Era însă pre atarziu… Echipajele l-au găsit pe medic fără suflare, în casă.

Bărbatul trecea prin momente grele, după ce soția lui, o judecătoare de 38 de ani, și-a pus capăt zilelor.

 

La începutul lunii noiembrie, ea a fost găsită la 40 de kilometri distanță de casă, lângă mașină, cu răni care i-au provocat o hemoragie puternică și apoi decesul.

Lăsase pentru soțul ei un bilet de adio, în care îi scria că îl iubește și îl ruga să aibă grijă de băiețelul lor de trei ani. Apropiații familiei sunt cutremurati de hotărârea tragică a bărbatului.

Sursa – stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ