19.1 C
Timișoara
miercuri 22 mai 2024

DSP Arad verifică dacă vor apărea infecții cu SARS-CoV-2 în urma Arad Open Air Festival

Direcţia de Sănătate Publică Arad face un studiu privind infectarea cu SARS-CoV-2 a participanţilor la Festivalul de Muzică „Arad Open Air”, la care se estimează că va lua parte un public numeros.

Autorităţile au decis să monitorizeze apariţia cazurilor de îmbolnăvire de COVID şi au semnat un parteneriat cu organizatorii evenimentului, spune şeful DSP Arad, Horia Timiş.

Participarea la festival este condiţionată de certificatul de vaccinare sau prezentarea unui test negativ. Mai au acces cei care se află în perioada cuprinsă între 15-a şi a 90-a zi ulterioară confirmării infectării.

„Arad Open Air” este la cea de cincea ediţie şi se va încheia astăzi pe aeroportul oraşului.
Sursa: Radio Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Corneliu Birtok – Băneasă, membru al echipei de savanți care așteaptă brevetul pentru cea mai nouă invenție. Ce destinație ar putea avea?

Inventatorul Corneliu Birtok-Băneasă a depus la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci proiectul pentru un filtru de aer, care poate fi folosit și...

RMN de ultimă generație folosit pentru diagnosticarea pacienților oncologici la Timișoara

Diagnosticarea precoce și precisă reprezintă un element crucial în gestionarea și tratamentul pacienților oncologici. Introducerea în dotarea Asociației OncoHelp - Centrul de Oncologie OncoHelp...

Citește și :