Drumuri blocate în Timiș pentru prinderea unui șofer! Misiune ca-n filme pentru polițiștii de la rutieră!

751

Oamenii legii din estul județului au fost vineri seara în alertă, după ce un tânăr de 22 ani a spart un baraj al polițiștilor.

Oamenii legii au plecat în urmărirea autoturismului Mercedes numai că șoferul a ignorat total sirenele și semnalele acustice. Polițiștii rutieri au cerut posturilor de poliție să blocheze mai multe drumuri.

Reprezentanții IPJ Timis au declarat pentru lugojinfo.ro că urmărirea mașinii suspecte s-a desfășurat atât pe drumul dintre Lugoj și Faget, cât și pe DJ 609 B. Pe raza localității Răchita, șoferul a pierdut controlul volanului în momentul în care a luat un viraj și după ce a lovit un copac s-a oprit în gardul unei grădini. Individul a luat-o la fugă și a dispărut până să fie ajuns de polițiști, numai că oamenii legii au găsit în mașină permisul și buletinul bărbatului, astfel că au aflat rapid cu cine au de-a face. Polițiștii au constatat că tânărul a fugit de ei din cauză că numerele autoturismului erau expirate. Pe numele fugarului a fost întocmit un dosar penal pentru punere în circulație a unui autoturism cu numere false sau expirate.

sursă: lugojinfo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ