Drumul spre viitorul centru de legume și fructe din Timiș intră în reabilitare

50

Drumul care duce la viitorul centru de legume și fructe din județul Timiș intră în reabilitare. Ordinul de începe al lucrărilor a fost semnat și munca poate începe. Șoseaua va facilita accesul de pe DN6 spre comuna Tomnatic unde se va construi centrul.

”Start lucrări! Peste 7 milioane de lei pentru drumul spre viitorul Centru de Legume și Fructe de la Tomnatic Drumul județean 692 B intră în reparații! Este șoseaua care leagă DN6 de Tomnatic și, mai departe, are rolul de a asigura acces facil spre viitorul Centru de Legume și Fructe, pe care Consiliul Județean Timiș îl va ridica în localitate. Am semnat ordinul de începere a lucrărilor, iar constructorul se apucă de treabă”, a transmis Călin Dobra, președintele CJ Timiș.

Valoarea lucrărilor pentru ranforsarea celor 4,1 kilometri de drum este de peste 7 milioane de lei, bani din fondurile proprii ale Consiliului Județean Timiș.

Vorbim de o investiție importantă în infrastructură, ce are rolul de a da un imbold economic uneia dintre cele mai importante zone legumicole din județ.

LĂSAȚI UN MESAJ