17.2 C
Timișoara
miercuri 22 mai 2024

Drumul dintre Timișoara și Belgrad a mai făcut un pas VIDEO

Un vis vechi al bănățenilor ce doreau un drum scurt și sigur între Timișoata și Belgrad începe să prindă un contur mai concret. Deși se vorbește de mult timp despre un astfel de drum și a fost nenumărate promisiuni veșnic s-a găsit altceva mai urgent sau a fost scos la înaintare sloganul, deja obosit al lipsei de fonduri.

Joi seara, la sediul Consiliului Județean Timiș, într-un final au luat loc la aceeași masă miniștrii de resort din România și Serbia și au iscălit mult doritele documente.

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor și Infrastructurii, și Tomislav Momirović, ministrul Construcțiilor, Transporturilor și Infrastructurii din Republica Serbia, au participat la protocolul de semnarea Acordului între Guvernul României și Guvernul Republicii Serbia pentru stabilirea conexiunii Autostrăzii Timișoara-Moravița cu drumul de mare viteza Belgrad – Vatin (în imediata apropiere de actualul punct de trecerea frontierei ce poartă numele de Stamora-Moravița pe partea românească).

Publicul ce folosește des acest traseu speră ca restul de pași să fie trecuți în ritm accelerat.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Festivalul Muzicii de Cameră, ediția a XIX-a | VIDEO

Facultatea de Muzică și Teatru din cadrul Universității de Vest din Timișoara – în parteneriat cu Muzeul Național al Banatului, Muzeul Național de Artă...

Un pod important din Timișoara riscă să nu fie reabilitat prea curând din lipsa banilor

Expertiza arată că podul se află într-o stare necorespunzătoare în privința elementelor de rezistență și a infrastructurii. Reabilitarea Podului Muncii din Timișoara, care face legătura...

Citește și :