5.1 C
Timișoara
miercuri 17 aprilie 2024

Drumul de patru benzi ce ar deservi Aeroportul Internaținal Timișoara este luat în vizor de USR-istul Cristian Moș

Pentru a concura cu succes la șefia Consiliului Județean Timiș candidații au pregătit deja argumente sau critici desprea activitatea ce se desfășoară la Palatul Administrativ.

Candidatul USR-ului, Cristian Moș, a continuat să analizeze dar și să critice ce consideră că nu merge bine la actuala conducere PSD-istă a județului. Evident primul vizat este Călin Dobra actualul președinte.
Conform spuselor sale de multă vreme nu s-a făcut nimic important penytru infrastructura județeană. Ce s-a mai realizat ici-colo sunt doar lucrări curente necesare dar de mică anvergură.

Lipsesc marile investiții necesare dezvoltării zonei noastre. Unul din exemplele aduse de Cristian Moș este drumul ce ar fi trebuit să lege rețeaua județeană de drumuri de Aeroportul Internațional Timișoara. De ani de zile se vorbește dar se face puțin în acest sens. Cele patru benzi, atât de necesare, sunt doar un deziderat pe hârtie. Proiectul pornește și se oprește ori de câte ori este nevoie de un șantier ce să dea bine în ani electorali. Acum înaintea alegerilor din toamnă (dacă se vor ține?) iară se reia ideea de a lega aeroportul cu o șosea de patru benzi de la un capăt la altul. Nu doar pe tronsoane scurte fără continuitate. Drumul de la giratoriul de pe Centura de Nord a orașului se numește DJ 609D și până la aeroport are mai puțin de trei kilometri și ar trebui lărgit la patru benzi.

Astfel Călin Dobra este acuzat că ar „veni cu aceeaşi ciorbă reîncălzită”, ce nu prea are credibilitate din moment ce nici numele firmei de construcții nu este public, crede președintele Moș.
Dar dacă se verifică și alte opinii se pare că totuși constructorul este cunoscut.

„Domnul Dobra ne-a vorbit în 2018 că vom avea 100 de milioane de lei bani guvernamnetali după lobby-ul făcut. Ce avem, mai nimic. El a crezut că uităm şi a revenit în februarie cu aceleaşi promisiuni. Nu ne poate spune nici cine e constructorul. Vine cu aceeaşi ciorbă reîncălzită. E un pesedist de carieră, cu toate defectele. E momentul ca să schimbăm aceste atitudini. Noi, de la USR, vom fi cei care vom face din prima zi, vom duce la aplicare proiectele noastre, nu ale USR, ci ale judeţului, să ridicăm acest judeţ”, a nuanțat situația Cristian Moş.

Alte subiecte :

Parcarea multietajată în zona Gării de Nord

Conceptul de arhitectură pentru parcarea multietajată pe care Primăria Timișoara o va construi în zona Gării de Nord a fost finalizat. Potrivit documentației,...

Mihai Neamțu și ghiulul său de AUR

Unii înmărmuriți, câțiva mirați și mulți alții complet detașați au luat act de adeziunea dlui Mihail Neamțu la formațiunea politică extremistă condusă de dl...

Citește și :