Drumarii din vestul țării sunt pregătiți de iarnă. 60 de utilaje au acționat deja pe teren. VIDEO

61
Iarna deja și-a făcut simțită prezența. Dacă în noaptea de duminică spre luni, drumarii din mai multe zone ale țării au muncit ore bune pentru a împrăștia material antiderapant pe șosele, în Banat poleiul încă nu s-a simțit. Este foarte frig și autoritățile nu vor să fie iar luate prin surprrindere.
”În noaptea de 18 – 19.11.2018 drumarii au acționat pentru a menține rețeaua rutieră națională practicabilă, în condiții de siguranță, cu 686 utilaje și au răspandit aproximativ 4618 tone material antiderapant. Frontul atmosferic a afectat inițial Oltenia și Muntenia, iar treptat fenomenele meteotologice s-au deplasat spre Transilvania și Moldova. În aceste condiții Direcțiile regionale ale CNAIR au început să acționeze încă de aseară pentru a menține circulația deschisă pe drumurile publice”, transmit reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Angajații de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara au acționat, noaptea trecută, cu 60 de autoutilaje si au răspândit 288 de tone de material antiderapant.

„Menționăm că frontul atmosferic se manifestă la această oră mai puternic în Transilvania și Moldova. Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate”, anunță CNAIR.

Peisaj de iarnă și intervenție pe DN 66A, jud. Hunedoara

Peisaj de iarnă și intervenție pe DN 66A, jud. Hunedoara, zona Câmpu lui Neag.
Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale aflate în administrarea DRDP Timişoara pot fi obţinute de la Dispeceratul regional, la numărul de telefon 0256/246.620.

Publicată de DRDP Timişoara pe Duminică, 18 Noiembrie 2018

LĂSAȚI UN MESAJ