Drum închis în Cupă! Obiectiv ratat pentru SCM Politehnica

88

Timișoara și-a luat adio de la câștigarea Cupei României în acest sezon. Handbaliștii bănățeni și-au ratat obiectivul de a accede în turneul final după înfrângerea de la Turda, 25-26.

Cupa României rămâne un vis neîmplinit și în 2017 pentru SCM Politehnica Timișoara. Studenții s-au poticnit pe cel mai scurt drum către calificarea în cupele europene, ratând calificarea în semifinale. Înfrângere în fața Potaissei Turda în sferturi și Poli iese din ecuația Cupei României.

Trupa condusă de Pero Milosevic a fost eliminată cu 26-25 în partida disputată marți seara la Turda. Startul slab din repriza secundă avea să îi coste pe violeți în finalul meciului cu Potaissa.

O primă repriză echilibrată în care diferența pe tabelă a fost de maxim două goluri. Gazdele au condus cu 7-5 și 10-8 înainte ca Poli să treacă în față cu 12-11. La cabine s-a intrat cu avantajul turdenilor, 15-13. Timp de zece minute din repriza secundă oaspeții nu au găsit drumul spre gol și ecartul a crescut la șase goluri.

Poli a făcut eforturi să revină în joc și a refăcut egalitatea când mai erau 11 minute: 21-21. Potaissa a fost mai proaspătă și mai atentă în final și a gestionat mai bine situațiile de gol: 26-25. Victoria gazdelor înseamnă drum închis pentru Poli în Cupa României.

SCM Politehnica: Marjanovic 8 goluri, Simovic 4 goluri, Milosevic 3 goluri, Lasica 3 goluri, Ștefan 2 goluri, Lazarov 2 goluri, Ștefan 2 goluri. De la Turda s-au evidențiat Adomnicăi, cu 8 goluri, și Thalmaier, cu 5 goluri.

LĂSAȚI UN MESAJ