Drogat și fără permis, a fugit de polițiști și s-a împotmolit în sensul giratoriu din Buziașului

44

Un șofer din Timișoara a fost urmărit de polițiști, noaptea trecută, după ce nu a oprit la control. Nici nu e de mirare! Bărbatul nu avea permis de conducere și mai și consumase droguri înainte să se urce la volan.

Aventura s-a terminat după ce a intrat cu mașina pe spațiul verde din sensul giratoriu din Calea Buziașului. „Acesta a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe zona verde a sensului giratoriu din Calea Buziașului. Șoferul a fost identificat, stabilindu-se faptul că este vorba de un bărbat în vârstă de 33 de ani. S-a procedat la conducerea bărbatului la spital în vederea prelevării de mostre biologice pentru stabilirea consumului de substanțe psihoactive, având un comportament neadecvat. Totodată, în urma verificării în baza de date a rezultat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule”, a transmis IPJ Timiș.

Bărbatul este cercetat penal pentru “conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și “conducerea unui autoturism sub influența substanțelor psihoactive”.

LĂSAȚI UN MESAJ