Dramatism în vestul țarii! A căzut de pe un pod la doar șapte ani! Ce se întâmplă acum cu copilașul!

380

În urmă cu câteva minute, un copil de doar 7 ani a căzut de pe Podul Traian, care face legătura între Arad și cartierul Aradul Nou.

Nu se cunosc încă detalii despre incident, nu se știe nici dacă copilul s-a aruncat sau a căzut, dar vom reveni în scurt timp cu amănunte.

Pompierii de la ISU Arad sunt acum la pod și încearcă salvarea copilului.

UPDATE: Inițial, potrivit ISU Arad, un copil de 7 ani a căzut de pe Podul Traian în râul Mureș.

Lucrurile nu au stat chiar așa. Povestea o are în centru pe o fetiță de 12 ani, care venea de la școală împreună cu o prietenă mai mică. S-au oprit în zona Podului Traian și s-au dezbrăcat dorind să intre să se scalde în apa Mureșului, foarte mare în această perioadă a anului.

Fetița a fost luată de curenții Mureșului, a fost dusă de apă și s-a speriat, țipând de disperare. Oamenii care treceau prin zonă și au văzut au sunat la numărul d eurgență 112.

La fața locului s-a deplasat repede un echipaj de salvare de la ISU Arad, dar și unul de la poliție, de la ordine publică. Ajuns la locul incidentului, unul dintre polițiști s-a dezbrăcat și a sărit să salveze fetița. Aceasta se pare că s-a agățat de ceva, iar polițistul comunica cu ea și îi cerea să se calmeze. Ajutat cu o frânghie de echipajul de salvare de la ISU, fetița a fost salvată, dusă pe mal și preluată de medicii de la SMURD. Este în viață și a scăpat se pare doar cu o sperietură.

LĂSAȚI UN MESAJ