Drama pe care a trăit-o artista Anamaria Pop: rămasă văduvă, a muncit din greu pentru a le oferi un viitor celor doi fii

961

Anamaria Pop, artista care şi-a pierdut viaţa duminică, 18 august, într-un grav accident de circulaţie produs în Cicârlău, judeţul Maramureş, şi-a dăruit viaţa copiilor ei. Rămasă văduvă, aceasta a muncit pentru a le oferi un viitor mai bun celor doi fii. Artista va fi înmormântată miercuri, 21 august, în localitatea natală, la Cetăţele, de la ora 13.00.

Anamaria Pop se îndrepta duminică, împreună cu un violonist în vârstă de 15 ani, către Ţara Oaşului, acolo unde avea de susţinut un recital la o nuntă. Încă nu se ştie din ce motive, a părăsit partea carosabilă, s-a izbit violent de un copac, iar mai apoi s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului. Fratele artistei, Flaviu Costin, crede că cel mai probabil oboseala din ultima vreme şi-a pus amprenta pe soarta artistei.

„Cauza probabilă este oboseala acumulată în ultimele zile. Fiind o perioadă foarte aglomerată, cu multe cântări, este luată în calcul ipoteza că Anamaria ar fi ameţit şi leşinat la volan şi, astfel, a pierdut controlul maşinii”, a spus Flaviu Costin.    Din spusele fratelui, cântăreaţa de muzică populară nu avea un istoric medical cu afecţiuni grave.    Copiii artistei, de 14 şi 19 ani, vor rămâne cel mai probabil în grija unchiului lor. În urmă cu aproximativ 7 ani aceştia şi-au pierdut tatăl, după ce bărbatul a decedat în urma unui stop cardio-respirator.

sursa – adevarul.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ