Dragnea promite… război! Vrea să termine cu ,,personajul malefic” care ar conduce România!

1177

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a susţinut duminică seară, la România Tv, că „Nu am afaceri nici în Brazilia, nici în altă parte. Este o realitate.” Dragnea susţine că „E o campanie împotiva mea şi a PSD. Vor să mă înlăture şi să distrugă PSD. Noi am vrut pace în România, se pare că ei nu vor pace. Nu ştiu cine sunt ei. O să aflăm. Nu vom mai sta ca până acum. Nu vreau să mai rămânem într-o situaţie în care doar să încasăm, vrem să guvernăm”.

Liderul PSD a mai spus că „Soros e un personaj malefic, nu voi ceda în faţă lui” şi că „miezul linşajului nu este în România”.

„Este clar că nu se poate, am ajuns eu şi PSD în situaţia că toţi trag de noi, toţi ne înjură”, a adăugat Dragnea.

El mai spune că „Nu am fost chemat la DNA din 2016, de când DNA a început urmărirea penală în rem (dosarul legat de TelDrum – n.red.) Dacă eu aş fi făcut ceva, credeţi că nu s-ar fi aflat? Credeţi că nu aş fi fost chemat? Au fost mii de oameni audiaţi”.

„Eu am colindat şi o să colind multe ţări, aşa cum fac mulţi români. Ce este ilegal? Ce e rău aici?”, a adăugat Dragnea.

În ceea ce priveşte controlul ANAF la Rise Project în ziua publicării celei mai recente investigaţii, Dragnea a spus că „Credeţi că ANAF este instituţia mea sau a PSD-ului? Este o instituţie cu mulţi oameni, cu legături vechi. Sunt indignat că s-au dus în acea zi, ceva necurat este”.

LĂSAȚI UN MESAJ