5.1 C
Timișoara
miercuri 17 aprilie 2024

Dragnea i-a cerut lui Grindeanu să demisioneze! Care este motivul…

Liviu Dragnea i-a cerut, la sfârșitul săptămânii pe care tocmai am încheiat-o, lui Sorin Grindeanu să-și depună demisia din funcția de prim- ministru. El i-a oferit „să-și aleagă ce funcție de ministru vrea”! Surse extrem de bine poziționate lângă liderul PSD spun că acesta are „semnale foarte puternice” că marți Curtea Constituțională îl scapă de „povară”, scrie comisarul.ro.

Liviu Dragnea, Sorin Grindeanu 02

De altfel, așa cum am consemnat și noi, Dragnea a fost sâmbătă la Timișoara, împreună cu premierul Grindeanu. Mai mult, în conferința de presă de la Consiliul Județean Timiș, el s-a substituit primului-ministru și a vorbit de mai multe ori în numele Guvernului despre ce legi vor fi promovate în perioada următoare.

Judecătorii Curții Constituționale a României au amânat pentru marți, 21 martie, pronunțarea în cazul sesizării Avocatului Poporului referitoare la legea care interzice persoanelor condamnate să fie membri ai Guvernului. Sursele dau ca sigură o soluție a CCR în favoarea lui Dragnea, lucru care i-ar deschide culoarul înspre funcția de prim ministru.

Sursa: comisarul.ro

Alte subiecte :

Conacul Mocioni: expoziție dedicată la Timișoara și artă stradală la Foeni

După trei săptămâni de expunere pe simezele din capitala Islandei, expoziția eveniment despre Conacul Mocioni revine acasă. Începând cu ziua de...

Parcarea multietajată în zona Gării de Nord

Conceptul de arhitectură pentru parcarea multietajată pe care Primăria Timișoara o va construi în zona Gării de Nord a fost finalizat. Potrivit documentației,...

Citește și :