Dovleacul sârbesc modifică programul de trecere a frontierei la Lunga – Nakovo

357

La solicitarea autorităţilor publice locale, sârbe şi române, cu aprobarea Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră Române, în perioada 07 – 09 octombrie, va fi prelungit programul de funcţionare al Punctului de Trecere a Frontierei Lunga (localitate de pe teritoriul României) – Nakovo (localitate de pe teritoriul Serbiei), de la ora 20.00, până la ora 02.00 (ora României).

Deschiderea temporară pe timp de noapte a Punctului de Trecere a Frontierei Lunga (localitate de pe teritoriul României) – Nakovo (localitate de pe teritoriul Serbiei) este ocazionată de sărbătorirea, pe teritoriul Serbiei, a Festivalului Dovleacului.

Conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara a întreprins toate măsurile necesare pentru ca traficul la frontieră să se desfăşoare în condiţii optime.

Trecerea frontierei române spre Serbia se poate face numai în baza unui document de călătorie valabil (carte de identitate sau paşaport). Pentru orice informaţie referitoare la trecerea frontierei de stat, pot suna la numărul de telefon unic 021 – 9590, unde aspectele semnalate vor fi preluate de către poliţiştii de frontieră care vor acţiona în consecinţă, legal, de la caz la caz.

LĂSAȚI UN MESAJ