0.1 C
Timișoara
joi 22 februarie 2024

Două petreceri cu zeci de persoane, oprite de poliție, azi-noapte, în vestul țării

Două petreceri au fost sparte de polițiști, în Caransebeș, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Polițiștii au aplicat amenzi pentru 17 petrecăreți, în valoare de 5.500 lei.

Porivit IPJ Caraș-Severin, în noaptea de sâmbătă spre duminică polițiști din cadrul Poliției Municipiului Caransebeș s-au sesizat din oficiu cu privire la două evenimente private organizate pe raza municipiului (mese festive cu ocazia zilelor de naștere), la care au participat mai multe persoane.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat în total, un număr de 17 persoane și au aplicat sancţiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020, atât participanților, cât și organizatorilor celor două petreceri, valoarea totală a amenzilor aplicate fiind de 5.500 de lei.

În urma intervenției polițiștilor, evenimentele au fost întrerupte,  iar participanții au părăsit locația.

Potrivit sursei citate, sunt interzise evenimentele de tipul nunți, botezuri și mese festive.

Polișiștii eecomandă tuturor cetățenilor să evite aglomerațiile, să respecte distanțarea fizică, să poarte masca de protecție și să nu se expună la riscuri.

Sursa: romania24.ro

Alte subiecte :

Ritivoiu nu-l iartă pe Nica! Bătălia pe banii primarilor din Timiș se ascute | VIDEO

În ianuarie, prefectul Mihai Ritivoiu a atacat în contencios administrativ hotărârile privind repartizarea sumelor din fondul pus la dispozitia instituției si a celor defalcate...

Implantul dentar – O dantură funcţională şi un zâmbet frumos!

Implantul dentar - O dantură funcţională şi un zâmbet frumos! Orice problemă apărută la nivelul dentiţiei are potenţialul de a ne afecta atât starea de...

Citește și :