15.9 C
Timișoara
duminică 25 februarie 2024

Două persoane depistate de polițiștii locali după ce au spart un magazin alimentar și au sustras peste 200 de produse

Polițiștii locali aflați în patrulare azi-noapte, în jurul orei 02.30, pe Bdul Republicii, au observat, în dreptul pasajului pietonal ce face legătura cu Str. Nera, două persoane care împingeau o bicicletă pe care aveau un bagaj voluminos, iar la vederea patrulei, după ce inițial au încercat să se ascundă, au luat-o la fugă.

Polițiștii locali au pornit în urmărirea acestora, depistându-i la demisolul unui imobil dintr-un complex de locuințe din zonă.

Trecând la identificarea acestora s-a stabilit că este vorba despre B.V., de 30 de ani, și concubina acestuia C.J., tot de 30 de ani, ambii cu domiciliul în Timișoara. În bagajul de pe bicicletă aveau peste 200 de produse alimentare despre care au declarat inițial că le-au găsit lângă un coș de gunoi de la intersecția Bdului Liviu Rebreanu cu Bdul Sudului.

Cum unele dintre produse aveau marca Agil, polițiștii locali au verificat locația magazinului cu același nume de pe Splaiul Tudor Vladimirescu, unde au găsit ușa deschisă prin forțarea încuietorii, iar bunurile din interior răvășite.

Persoanele depistate au recunoscut că au sustras bunurile din locația respectivă. Aceștia au fost predați polițiștilor de la Secția 3 pentru continuarea cercetărilor.

Alte subiecte :

Citește și :