17.9 C
Timișoara
duminică 16 iunie 2024

Două fete din Caraș-Severin, violate în repetate rânduri de tatăl lor

Un tată din Caraș-Severin și-a violat, în mod repetat cele două fiice, dintre care cea mai mică este minoră. În urma actelor sexuale repetate, ambele fiice au rămas însărcinate, ba mai mult, cea mai mare a născut un copil.

Cea mai mare era fiica vitregă a bărbatului. Încă din 2019, acesta a violat-o pe fată în repetate rânduri, forțând-o să se culce cu el. În urma relațiilor intime, fata a rămas însărcinată și a născut la Spitalul din Reșița.

Timp de câteva luni, bărbatul a violat-o și pe fiica sa cea mică, minoră. „S-a mai reţinut că acelaşi inculpat, în intervalul noiembrie 2023 – februarie 2024, a mai întreţinut raporturi sexuale în repetate rânduri şi prin constrângere cu o altă fiică vitregă, de asemenea minoră, prin punerea acesteia în imposibilitate de a se apăra, respectiv profitând de această stare, în urma căruia minora a rămas însărcinată”, transmit Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița.

Bărbatul a fost trimis în judecată joi, pentru infracțiunea de viol în formă continuată și viol sărvârșit asupra unui minor în formă continuată.

 

Sursă: https://www.gds.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

FOTO – VIDEO | Mircea Geoană la Timișoara: „Nu mă interesează să candidez pentru PSD la președinție. Va fi anul independenților”

La Centrul Regional de Afaceri al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timișoara s-a desfășurat sâmbătă după amiază dezbaterea „Antreprenoriatul românesc: cum stimulăm competitivitatea...

„Stă în puterea noastră să descurajăm ura”, campania socială împotriva discriminării, căreia i s-a alăturat un cunoscut și îndrăgit sociolog

Inspectoratul General al Poliției Române a desfășură o campanie de prevenire, dar și de conștientizare cu privire la mesajele rasiste la adresa minorităților, dar...

Citește și :