Dosar penal pe numele şoferiţei care s-a răsturnat cu maşina în care se aflau cetăţeni străini

28

Poliţiştii timişeni au întocmit dosar penal pe numele unei femei de 33 de ani, pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei sau a procurorului şi conducerea unui autovehicul sub influenţa substanţelor psihotrope, după ce aceasta s-a răsturnat cu maşina pe care o conducea, marţi seara, în localitatea Periam, şi în care se aflau mai mulţi cetăţeni străini.

Biroul de presă al Poliţiei Timiş a anunţat, miercuri, că în autoturism se aflau 10 pasageri, dintre care opt au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Marţi seara, poliţiştii oraşului Sânnicolau Mare au fost sesizaţi prin apel la 112 despre faptul că în localitatea Periam s-a produs un accident de circulaţie soldat cu mai multe victime.

‘Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, în evenimentul rutier fiind implicat un autoturism în care se aflau 10 persoane, dintre care opt au fost transportate la spital în municipiul Timişoara, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Persoanele implicate în accidentul rutier sunt cetăţeni străini. De asemenea, în urma verificărilor efectuate a reieşit că două femei (conducătoarea auto şi o pasageră) au părăsit locul faptei, poliţiştii efectuând investigaţii în vederea depistării acestora. În urma investigaţiilor efectuate, în jurul orei 00,20, poliţiştii au depistat în localitatea Variaş cele două persoane care au părăsit locul accidentului, în vârstă de 24 de ani şi 33 de ani, acestea fiind conduse la sediul poliţiei pentru audieri’, arată Poliţia Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ