Dorin a fost ucis înainte de nuntă! Tânărul din Arad avea 28 de ani și urma să se căsătorească

869

Un biciclist de 28 de ani, de naționalitate română, a fost ucis pe via Rombon de o mașină, care apoi s-a făcut nevăzută spre Segrate.

Băiatul mergea pe bicicletă spre serviciu când a fost lovit mortal de o maşină. Şoferul criminal a fugit de la locul accidentului, la această oră fiind căutat de poliţişti.

Dorin avea doar 28 de ani și o viață înainte. A crescut și a învățat în Arad, în cartierul Sânnicolau Mic, dar după terminarea liceului a ales să își facă o viață în Italia, alături de familia lui. Prietenii lui spun că tânărul urma să se căsătorească cu iubita lui.

Ieri dimineață, băiatul a murit în urma unui cumplit accident, între Milano și Segrate. Dorin mergea cu bicicleta spre serviciu și a fost spulberat de o mașină.

Trupul tânărului de 28 de ani a fost aruncat zece metri după imapact, fiind găsit pe un șantier de construcții, în apropierea locului accidentului.

Potrivit presei din Peninsulă, anchetatorii au audiat martori şi au verificat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă.

Dorin era pe bicicletă când a fost spulberat de maşină. Tânărul era în drum spre o companie din Segrate, la care abia se angajase.

Poliţiştii caută acum un autoturism Alfa Romeo gri-argintiu, model 159 sau 156. Mașina este lovită în partea din față dreapta și are parbrizul spart în partea dreapta.

Mașina, în conformitate cu ceea ce s-a putut reconstrui în investigația poliției Segrate, coordonată de procurorii din Milano, avea o viteză foarte mare, Dorin fiind aruncat cel puţin 10 metri în afara şoselei.

Cercetările continuă pentru identificarea șoferului vinovat.

sursa – observator.ro

LĂSAȚI UN MESAJ