Dorel Săndesc și-a dat demisia din funcția de secretar de stat în Ministerul Sănătății, ca să fie prorector la UMF Timișoara

2802

Demisie la Ministerul Sănătății. Medicul timișorean Dorel Săndesc și-a dat demisia din funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului Sănătății, în această săptămână.

Dorel Săndesc a declarat pentru Ziare.com că a luat această decizie deoarece își dorește să își continue activitatea medicală și universitară la Timișoara.

Vă reamintim că, astăzi, reprezentanții Universității de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara au anunțat că printre numele care alcătuiesc noua echipă de prorectori ai instituții se numără și cel al lui Dorel Săndesc.

Dorel Săndesc a înaintat demisia premierului Dacian Cioloș, la începutul acestei săptămâni. Aceasta va intra în vigoare după ce premierul ia act și va fi publicată în Monitorul Oficial.

UPDATE: Dorel Săndesc a confirmat pentru Banatul azi că și-a dat demisia din funcția de secretar de stat în Ministerul Sănătății, pe care a ocupat-o în ultimii doi ani. Medicul timișorean este mulțumit de ceea ce a realizat pentru orașul de pe Bega în această perioadă, dar și pentru pacienții grav bolnavi din întreaga țară, pentru care au fost demarate șapte programe naționale.

„Am reușit să trec ca obiectiv de interes național Institutul Oncologic, am reușit din fondurile Băncii Mondiale să obțin aprobare pentru realizarea unei clădiri lângă Spitalul Județean Timișoara, în care va fi realizată o Unitate de Primiri Urgențe nouă, o unitate de mari arși și poate și o maternitate nouă, cu sprijinul Consiliului Județean Timiș. Am reușit să fac și șapte programe naționale pentru pacienții gravi din spitalele din România”, ne-a declarat Dorel Săndesc.

Citiţi şi:

Noua echipă de prorectori a Universității de Medicină din Timișoara a fost aleasă. Află detalii!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.