Dominic Fritz va apela la suport financiar din partea simpatizanților, „nu la firme de partid” FOTO-VIDEO

189

Filiala județeană a USR aveam până mai ieri cam de toate. Puține îi mai lipseau. Să vedem ce are partidul până acum:

-Ca orice partid serios trebuie să aibe candidați credibili pentru a ocupa primăria municipiului dar și președinția consiliului județean. Păi au așa ceva.
-Trebuie musai o listă consistentă de candidați pentru cele două consilii importante. Există!
-Mai trebuie și candidați la primăriile din localtățile județului dar și consilieri. Cam sunt.
-Mai trebui parlamentari și europarlamentari. Sunt și par a fi de mare ispravă!
-Ar mai trebui idei și un program de administrare. Sunt! Dacă sunt bune o va confirma electoratul și rezultatele.
-Mai trebuie și un alt partid pentru alianțe. Și asta are USR-ul.

Dar ce le lipsea până acum cu stringență? Un sediu de campanie arătos și încăpător cu birouri de tot felul de unde să muncească pentru binele comunității. Gata. S-a rezolvat și acest amănunt.

USR și PLUS vor avea de unde să coordoneze campaniile electorale din acest an. Fie că vor fi concomitent, fie se vor ține la date diferite. În plin centru, la doi-trei pași de Palatul Administrativ, pe bulevardul Revoluției, chiar la intrarea în Parcul Copiiilor, se află unul dintre cele mai moderne sedii de partid din oraș. Sunt în jur de 300 de metri patrați pe două niveluri unde s-au amenajat săli de ședințe, conferințe dar și birourile parlamentarilor de Timiș și a europarlamentarului Vlad Botoș.

De două zile totul arată frumos și este deja funcțional. Publicul a fost invitat la inaugurare. Pe lângă câteva discursuri scurte și la obiect au fost discuții libere de socializare la un pahar de vin. La eveniment au fost prezenți președintele USR Timiș, Cristian Moș, parlamentarii Nicu Fălcoi și Cătălin Drulă, europarlamentarul Vlad Botoș și candidatul formațiunii la primăria Timișoara, Dominic Fritz, dar și mulți alți fruntași politici pe lângă reprezentanți ai societății civile.

Din discursul lui Dominic Fritz a rezultat o simbolistică care se poate lipi de programul partidului. De la bulevardul Revoluției vor lua rețeta unei adevărate revoluții a administrării unei municipalități și a unui județ. Iar parcul de alături este simbolul a tot ce nu mai trebuie să se vadă la noi. Intrarea în parc este un semn de mizerie, delăsare și neimplicare. Acolo va trebuie să înceapă revoluția. Locul va deveni un adevărat parc unde să creasdcă și să se destindă cei mici.
De asemenea, pentru nevoi ale partidului, Fritz recunoaște că va apela la sume de bani de la oricine va dori să sprijine politica lor. Decât firme de partid abonate la licitații ciudate sau forțe oculte din umbră cu fonduri mari, mai bine sume mici de la cetățenii simpli ce vor să ajute.

Noul sediu al Uniunii Salvați România, filiala Timiș se află la adresa Bulevardul Revoluției, nr. 18/A, ap. 2 (vizavi de Prefectură, lângă intrarea în Parcul Copiilor).

LĂSAȚI UN MESAJ