Dominic Fritz: „Nu vom vota propunerea PNL pentru viceprimar până nu se concretizează înțelegerea pentru Consiliul Județean” VIDEO

62
La doar câteva minute după ce Alin Nica a anunțat că PNL va vota ambii viceprimari în ședința de plen a Consiliului Local, Dominic Fritz a venit cu o nouă declarație: formațiunea politică pe care o reprezintă nu va vota propunerea liberilor pentru al doilea post de viceprimar până nu se va concretiza o înțelegere și la nivel județean.
„Am primit semnale din partea consilierilor locali ai Timișoarei că vor vota azi, în prima ședință a Consiliului Local, viceprimarul propus de USRPLUS, pe Ruben Lațcău. Salut această decizie care reprezintă consfințirea rezultatului alegerilor din 27 decembrie, câștigate, în Timișoara, de Alianța USRPLUS. A doua poziție de viceprimar va rămâne rezervată PNL, până la semnarea acordului pentru constituirea majorităților, în Consiliul Local Timișoara și în Consiliului Județean Timiș. Acest acord trebuie să prevadă explicit că puterea executivă se împarte între USR PLUS și PNL, atât în CL cât și în CJ, exact așa cum au decis, la urne, timișorenii și timișenii”, a declarat Fritz.
„De peste o lună mergeam pe ideea «Ein mann, ein Vort», dar încrederea mea s-a erodat în timp, am nevoie de asigurări în scris că vom avea și la județ un vicepreședinte”, a mai spus noul edil al Timișoarei.

LĂSAȚI UN MESAJ