Dominic Fritz, la București: ”O să mă vedeți des pe aici”

762
Noul primar al Timișoarei, germanul Dominic Fritz, s-a aflat, miercuri la București unde a susținut declarații de presă. Acesta a spus că drumul european pe care a intrat Timișoara dându-i votul, este și un drum al României.
Fritz a ținut să precizeze că va merge des la București pentru că proiectele timișorene pot să ajute țara, dar și pentru a cere sprijin financiar pentru dezvoltarea orașului de pe Bega.
”O să mă vedeți mai des și o să vin aici să ma lupt pentru soluții pe care le putem oferi din Timșoara, României. Victoria noatră la Timișoara este o victorie a timișorenilor și un simbol puternic pentru o Timișoară europeană și o românie europeană. Este și o încheiere definitivă a perioadei de tranziție, cu acest rezultat timișorenii au închis definitiv această perioadă de tranziție și au deschis un nou capitol pentru Timișoara, Banat și România”, a spus, la București, Dominic Fritz.
Acesta a menționat 3 proiecte pentru care va cere sprjin de la Guvern, dar proiecte ce vor face bine României, nu doar Timșoarei. A vorbit despre un nou spital municipal, despre infrastructura feoviară și rutieră ce ne poate lega de Occident și despre proiectul Timișoara – Capitală Europeană a Culturii.
”O să vină toată Europa să vadă cât de europeană este România și eu mă aștept la o susținere puternică de aici, de la București, să facem din acest proiect unul național, de mândrie europeană”, a încheiat Fritz.

LĂSAȚI UN MESAJ