22.7 C
Timișoara
joi 30 mai 2024

Dominic Fritz este noul primar al Timișoarei! Robu iese din scenă

A început numătătorea voturilor exprimate pentru alegerea primarului municipiului Timișoara. Procesul este în plină desfășurare. Dar după unele surse apropiate USR-ului se pare că în majoritatea cazurilor avantajul este de partea lor. Diferența este variabilă de la unul sau două procente iar în unele cazuri se pare că se ridică chiar la douzeci de procente.

Dar pentru a nu dezinforma cititorii trebuie să repetăm că sunt cifre neoficiale. Primarul încă în funcție, Nicolae Robu, arată cu resemnare demnă că poate a pierdut alegerile dar încă așteaptă finalul numărătorilor.

https://www.facebook.com/banatulazi/videos/3406174349461183/

Surpiza vine de la o televiziune centrală ce ar fi dat deja o declarație a primarului în care recunoaște înfrângerea. „Am pierdut, este voința timișorenilor, diferența este mare!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Coldea și umbrele sale timișorene

„Coldea ar trebui să înfunde pușcăria dacă ceea ce vehiculează DNA se adeverește”. Asta spune, cât se poate de clar, Băsescu, în stilul său tăios,...

Ovidiu Ștefănesu, primar PSD al comunei Comloșu Mare: Dialogul cu cetățenii este foarte important

Domnule Ștefănescu, ați hotărât să candidați pentru un nou mandat al comunei Comloșu Mare. Ce v-a făcut să luați această decizie? Îmi doresc foarte mult...

Citește și :