Dominic anunță ,,Jihadul” împotriva cablurilor aeriene din oraș! Noul său slogan este ,,Fără spectacol, fără primar cocoțat pe scările mașinilor de intervenție”

282
Într-o postare pe Facebook, primarul Timișoarei scrie că vrea să încheie rapid capitolul cablurilor spânzurate pe clădirile orașului. Nu uită însă să-i dea o smetie fostului primar, Robu, pe care îl ironizează pentru atitudinea populistă pe care a îmbrățișat-o, frecvent, în mandatele sale, în fruntea Timișoarei. Iată postarea lui Dominic Fritz :
”Ceea ce vedeți în fotografie sunt 12 kilometri de cabluri care au fost date jos de pe stâlpii din oraș.
După săptămâni de negocieri (și da, niște notificări despre amenzile ce ar putea urma), operatorii de date au trecut la curățarea stâlpilor pe 200 de străzi și bulevarde. Toate proiectele noi ale primăriei vor include obligatoriu canalizație subterană pentru rețelele de date.
Iar dacă nu ați observat că privirea nu vi se mai încurcă în cabluri este pentru că așa arată normalitatea. Fără spectacol, fără primar cocoțat pe scara mașinii de intervenție, aceste acțiuni vor continua până când orașul va deveni liber de cabluri aeriene.„

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ