Doman și Bocșan, trimiși în Liga a II-a

115

ACS Poli a împrumutat doi jucători în Liga a II-a, fundașul Cristian Bocșan a ajuns la concitadina Ripensia iar mijlocașul Cătălin Doman va evolua pentru Dunărea Călărași.

Gruparea de Liga I a anunțat joi că s-au perfectat împrumuturile a doi dintre componenții săi ce nu mai intră în vederile noului antrenor, Leo Grozavu. Astfel, mijlocașul central Cătălin Doman și fundașul central Cristian Bocșan vor părăsi vestiarul violeților cel puțin până în vară.

Mutările au fost confirmate de club: ”Împrumuturi: Cătălin Doman a fost cedat până-n vară la Dunărea Călărași, în timp ce Cristian Bocșan va evolua, tot până-n vară, la Ripensia Timișoara”.

Doman va juca la Dunărea Călărași pentru antrenorul care l-a adus la Poli, Dan Alexa. Cotat de la 200.000 de euro, mijlocașul în vârstă de 30 de ani a prins 17 de apariții în acest sezon pentru Poli fără să marcheze niciodată.

Cristian Bocșan, 23 de ani, a evoluat doar de opt ori pentru alb-violeți în această stagiune. Fundașul cotat de la 300.000 de euro va evolua pentru Ripensia, echipă pregătită din această iarnă de Paul Codrea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ