Doliu în presa românească! Un jurnalist cu o experiență de zeci de ani s-a stins!

298

Un jurnalist cunoscut din Gorj a murit ieri. Nicolae Gîtan a fost un jurnalist cu o experiență de zeci de ani. El a lucrat la „Gazeta Gorjului”, actualul „Gorjeanul” din 1975 până în 2012, a anunțat gorjeanul.ro.

Trista veste că nu se mai află printre noi a fost făcută publică de prietenul său Marius Adrian Becherete, tot un fost redactor al Cotidianului Gorjeanul.

În ultimele sale postări de la pagina sa de socializare, Nicu își anunță prietenii că era iar la spital, acesta luptând din greu cu boala.

„Am aflat, în urmă cu puțin timp, că jurnalistul și ziaristul Nicolae Gîtan nu mai este printre noi… Drum lin către stele Nea Nicule, spre întregirea redacției Gorjeanului, acolo sus, între colegii-îngeri! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace!! Sincere condoleanțe familiei”, a scris Marius Adrian Becherete pe pagina sa de socializare.

Zeci de prieteni și cunoscuți ai ziaristului Nicolae Gîtan au postat mesaje: „Sincere condoleanțe și păreri de rău. Nicu Gîtan a început «ucenicia» la Stația de radioficare a petroliștilor de la Țicleni, în anii 50 și era prețuit mult de către petroliști. La ziarul gorjenilor a fost o flacără vie, Probabil că și în ceruri e chemat la o astfel de misiune. Dumnezeu să-l ocrotească și acolo”.

„Drum lin, nea Nicule! Condoleanțe familiei”, „Încă un suflet din vechea redacție «Gorjeanul» merge să scrie în Ceruri. Păstrez amintirea unui om bun, a unui coleg deosebit, Dl. Gîtan. Rămas bun, Domnule Ziarist”, sunt doar câteva din zecile de mesaje postate în memoria ziaristului Nicolae Gîtan.

sursa – libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ