Doliu în muzica românească! Un celebru cântăreț a murit înecat

1202

Cezar Dinescu a murit într-un tragic accident. Cântărețul a căzut în râul Ialomița după ce un mal de pământ s-a surpat. Totul s-a întâmplat în ochii prietenilor lui.

Cezar Dinescu a murit la vârsta de 51 de ani, cântărețul a avut parte de o moarte cumplită. Cântărețul a colaborat de-a lungul timpului cu artiști din toată țara, iar proiectele sale artistice s-au auzit și peste hotare.

Artistul a făcut parte din Mircea Rusu Band alături de care a cântat piesa «Omul bun și pomul copt», până de curând el făcea parte dintr-o trupă de cover-uri alături de soția sa, Iulia Utoiu, formația intitulându-se Pure&Simplu Duo.

Când s-a petrecut tragicul eveniment, se afla cu prietenii la o plimbare, în timp ce malul râului s-a surpat, iar el a căzut în apă și s-a înecat, potrivit a1.ro.

Artistul a început să cânte la vioară la vârsta de 7 ani și a avut peste 25 de ani de experiență în diversele etape ale muzicii, iar la un moment dat a colaborat și cu Paula Seling pentru una dintre piesele ei. El a fost membru fondator al trupei Mircea Rusu Band.

Concertele care l-au făcut cunoscut în lumea muzicală au fost «Cerbul de aur» în anul 1997 și două recitaluri la Mamaia în anii 1997 și 1998.

sursa: click.ro

LĂSAȚI UN MESAJ