Doliu în lumea sportului! A pierdut lupta cu viața la 40 de ani!

693

Robert Cadar murit la 40 de ani, de o formă extrem de rară și de chinuitoare de cancer. Pe contul acestuia de socializare a apărut un mesaj cutremurător, scris de soția lui.

„Azi îngerul meu s-a dus să alerge în cer… a luat cu el inima mea și știu ca toata lumea l-a iubit… A fost cel mai minunat om, un luptător cu o voință și un optimist extraordinar care a adus numai bine pentru noi toti,… mie mi a fost cel mai grozav iubit, sot si prieten… Acum a încheiat cel mai dur maraton, dar l-a incheiat asa cum il stiti voi toti… Te iubesc, îngerul meu”, a fost mesajul transmis pe contul de Facebook.

Robert Cadar  lupta cu o formă rară de cancer: melanom de mucoasă bucală cu metastaze cerebrale. A fost operat la începutul anului.

„A fost o operație complexă. Am pierdut mai multi mușchi, o parte din os, vena jugulară internă, vreo 7 kilograme în greutate și altele”, povestea tânărul pentru aimx.ro.

La începutul acestui an, cazul lui Robert a ajuns în atenția Avocatului Poporului, care s-a sesizat din oficiu, după ce acestuia i s-a refuzat decontarea tratamentului efectuat în Franța.

Anterior, Robert Cadar a prezentat, în 6 ianuarie 2018, pe blogul său, sub titlul „Sistemul medical creat de oameni sănătoşi (împotriva cancerului. Ep.15)”, faptul că, în luna octombrie 2017, a solicitat Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Braşov, în baza documentelor medicale, să i se deconteze costurile medicale ale tratamentului din Franţa, care se ridică la 7.000 de euro.

sursa – libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ