Doctorița din vestul țării care a fugit de Covid-19 s-a angajat, bine-mersi, la un alt spital!

10115

Lorena Ehim, medicul ATI intrat în atenția opiniei publice după ce a demisionat de la Spitalul  din Orăștie de teama unei infecții cu Covid -19, deși la acea oră nu exista la în respectivul spital nici un pacient confirmat, potrivit autorităților, va fi angajată la Spitalul Municipal Lupeni. O unitate medicală declarată ”spital de suport Covid – 19”, unde sunt acum internați zeci de pacienți confirmați pozitiv la infecția cu noul coronavirus.

Informaţia a fost confirmată de Carmen Misaroşi, managerul instituţiei medicale din Lupeni, care a precizat că, oricum, Lorena Ehim făcea gărzi la spital. Medicul va profesa de luna viitoare la Spitalul Municipal Lupeni, un spital declarat prin ordin al Ministrului Sănătăţii, spital de suport Covid-19, unde sunt internate, circa 30 de persoane confirmate pozitiv cu Covid 19.

„Da, dar nu văd care este problema. Nu, nu am avut probleme cu doamna doctor niciodată. De foarte mult timp face gărzi şi nu am avut niciodată nicio problemă”, a declarat, Carmen Misaroşi, potrivit informatiavj.ro.

La sfârşitul lunii martie, doctoriţa, împreună cu alte cinci asistente şi şase infirmiere de la ATI Orăştie şi-au înaintat demisiile conducerii spitalului.

LĂSAȚI UN MESAJ