”Doamna ministru Carmen Dan, dormiți liniștită?” Cazul incredibil al polițistului bătut cu telefonul mobil de un șofer

537

Imaginile cu polițistul având fața plină de sânge, într-o ambulanță SMURD, au fost publicate pe Facebook de Sindicatul Polițiștilor Dolj.

Agentul de poliție rutieră din cadrul Biroului Poliției Rutiere Craiova a ajuns, miercuri seara, la Spitalul Județean de Urgență Craiova, după ce a fost lovit in față cu un telefon mobil de către un conducător auto. Incidentul a avut loc pe o stradă lăturalnică din Bănie, acolo unde conducătorul auto a fost urmărit după ce a refuzat să oprească la semnalul agentului de poliție.

Conform reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj, agentul principal Cristian Bitică se afla în misiune pe șoseaua de centură a Craiovei când a observat un autoturism Fiat al cărui conducător auto a efectuat neregulamentar manevra de depășire. Echipajul de poliție au efectuat semnale de oprire însă șoferul și-a continuat drumul.

„S-a pornit în urmărirea acestuia pe o stradă lăturalnică. Autoturismul a fost blocat în trafic și după mai multe focuri trase în plan vertical s-a încercat imobilizarea șoferului. Acesta a lovit agentul de poliție cu un telefon, asigurându-și scăparea”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Marius Cauc, în vârstă de 32 ani, se află la sediul Biroului Poliției Rutiere Craiova la audieri, urmând a se face propuneri către procurori pentru cercetarea acestuia. De asemenea, agentul de poliție a fost condus la spital pentru îngrijiri medicale.

„În Craiova a mai fost ultragiat un polițist! Un fapt banal, cotidian în cel mai periculos oraș din România. Polițiștii din Craiova sunt ultragiați pentru că doamna legată la ochișori cu balanța în mână nu este doar oarbă, este mută și surdă când vine vorba de polițiști ! Doamna ministru Carmen Dan, dormiți liniștită?”, este mesajul publicat de sindicat pe pagina de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ