24.7 C
Timișoara
sâmbătă 22 iunie 2024

DJ 691 va fi modernizat până la limita cu județul Arad

Consiliul Județean Timiș continuă seria demersurilor de îmbunătățire a siguranței traficului la nivelul județului, astfel că a  fost depusă o cerere de finanțare pentru proiectul „Modernizarea DJ  691, sector Nod de descărcare A1 – limită Județ Arad” în vederea obținerii sumei de 126 de milioane de lei prin Programul Regional Vest 2021- 2027. 

„Modernizarea va crește viabilitatea drumului precum și confortul și siguranța tuturor participanților la traficul rutier. Totodată va fi facilitată și realizarea conexiunii cu rețeaua TEN-T”, a subliniat președintele CJ Timiș, Alin Nica. 

Investiția implică modernizarea drumului județean 691 pe tronsonul de la km 13+730, după intersecția cu Autostrada A1 până la km 42+840 (limită județ Arad), prin localitățile Giarmata, Pișchia, Fibiș, Mașloc, Alioș, cu o lungime totală de 29 km.
Pe porțiunea mai sus menționată, șoseaua are câte o bandă pe sens, sistemul rutier fiind subdimensionat pentru actualele valori de circulație. În unele zone de pe marginea acesteia, canalele de captare și evacuare a apelor pluviale, în special cele din afara localităților, sunt colmatate sau parțial distruse. Astfel lucrările vor viza și remedierea acestor probleme, pe lângă cele specifice refacerii părții carosabile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Grupul Maxagro și evoluția sa, în prezentare

„Cred că secretul nostru este că ne susținem unii pe alții, tot timpul”, a spus Alexandra Zifceak, manager în cadrul grupului Maxagro, prezentă la...

,,Vă garantez că nu o să fac o zi de pușcărie”. Cum s-a umplut de ridicol și vinovăție justiția din România în cazul Mario...

„Eu nu mai vreau să aud de România cât voi trăi. Vă garantez că nu o să fac o zi de pușcărie”, spunea Mario...

Citește și :