Dispariție în vestul țării. Tânăr de negăsit, după un mesaj tulburător pe Facebook: ”Era mai bine să nu mă fi născut”

308

Alin Andrei, un băiat din Arad, a plecat de acasă pe data de 28 iunie 2018, iar de atunci este de negăsit. Potrivit Birosului de presă al IPJ Arad, băiatul, pe numele său complet Vasilescu Alin Andrei, în vârstă de 20 de ani, a plecat de la domiciliul său de pe strada Fagului din municipiu.

El a postat ulterior, pe pagina sa de Facebook, un mesaj în care pare să anunțe că nu mai vrea să trăiască.

Tânărul are următoarele semnalmente: 1,65 m., 60 de kg., păr șaten, tuns scurt și ochi căprui.

La momentul dispariției, Alin era îmbrăcat cu o bluză cu model camuflaj, geacă neagră și pantaloni scurți.

Un copil cuminte care-și afișează o „aură falsă de băiat rău”, așa este caracterizat de apropiați, Alin. Potrivit surselor criticarad.ro, tânărul de 20 de ani a mai avut tentative de a pleca de acasă – iar la ce încercări l-a mai pus ghinionul de a se naște „altfel” decât „alții” (de exemplu, n-are Carte de Identitate), într-un mediu-problemă, nici nu e de mirare că a luat-o razna.

Polițiștii nu sunt alertați în așa de mare măsură de dispariția de acum – iată! – 10 zile… mai mult mergând pe pista că e vorba o „fiță adolescentină de vară”, dar pe cei (destul de mulți) prieteni și pe sora sa, în primul rând, faptul îi neliniștește până la cele mai negre presimțiri.

De partea poziției polițiștilor stau argumentele că tânărul a plecat de acasă pe bicicletă cu un rucsac și având asupra sa 2000 de lei (declarație întărită și de un martor care a postat un mesaj în acest sens chiar pewallul de facebook al dispărutului) – dar nici presimțirile apropiaților nu sunt lipsite de temei, care au postat mai multe mesaje de îngrijorare pe contul de socializare al lui Alin.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la acestuia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

sursă: criticarad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ