Dispariția unui medic cunoscut i-a șocat pe apropiații săi. „Ținuse o cură de slăbire, dar arăta bine”

12781

Medicul gorjean Costinel Popescu a încetat din viață marți dimineață. Costinel Popescu a fost până anul acesta director medical al Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu. Recent a câștigat concursul de șef de secție la Boli Infecțioase.

Colegii nu știau să fi avut vreo suferință, de aceea șocul a fost major. Soția  fost cea care l-a găsit în casă, pe jos, în stare de inconștiență. Medicii de la Ambulanță au făcut manevrele de resuscitare dar nu a putut fi salvat.

Dumitru Vienescu, managerul interimar al Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu a făcut declarații despre decesul șefului secției Boli Infecțioase din cadrul unității spitalicești, Costinel Popescu.

Acesta spune că medicul nu dădea semne că s-ar simți rău, ci dimpotrivă. În urma ținerii unei cure de slăbire, acesta spunea că se simte foarte bine. Totodată, managerul interimar ne-a spus că soția medicului a fost cea care l-a găsit în această dimineață, pe jos, inconștient. Femeia a chemat de îndată salvarea, însă în ciuda manevrelor de resuscitare, Costinel Popescu nu a mai putut fi salvat. Medicul a suferit un infarct.

LĂSAȚI UN MESAJ