Dispariția misterioasă a trei fete din Giarmata și Timișoara i-a pus pe polițiști în alertă. Ajută la găsirea lor

5717

Poliţiştii timişeni sunt în alertă! Caută trei fete dispărute din Timişoara şi Giarmata. Două dintre acestea au părăsit centrele rezidenţiale unde locuiau, iar una a plecat de acasă.

COZACIUC GIORGIANA NICOLETA, în vârstă de 16 ani, ar fi plecat voluntar dint-un centru din Giarmata, la data de 15 noiembrie, iar până în prezent nu a revenit.
Semnalmente: înălţime 1.50 metri, aproximativ 70 de kg, păr roșcat, ochi albaștri. Nu se cunoaște îmbrăcămintea pe care o purta minora la data dispariției.

MUNTEAN MIRIANA DELIA, de 15 ani, ar fi plecat voluntar din acelaşi centru, tot în 15 noiembrie, iar până în prezent nu a revenit.
Semnalmente: înălţime 1.60 meri, aproximativ 70 de kg, păr șaten, ochi căprui. La data dispariției, minora purta o geacă neagră.

PENTEK ANAMARIA, de 15 ani, ar fi plecat voluntar de la domiciliul din Timişoara, la data de 24 noiembrie, iar până în prezent nu a revenit.
Semnalmente: înălţime 1.55 metri, 54 de kg, păr negru, ochi căprui, poartă ochelari de vedere. La data dispariției, minora purta o geacă albă cu dungi negre, pantaloni de blugi albaștri și pantofi sport de culoare neagră.

Oricine le-a văzut sau are informaţii despre locul unde se află cele 3 fete este rugat să anunţe imediat Poliţia.

LĂSAȚI UN MESAJ